Baloane presostatice

     Furnizăm şi asigurăm instalarea baloanelor presostatice în ţară dar şi în afară ţării.

     Presostructura cu membrane simplă este susţinută şi stabilizată la poziţia dorită ,datorită prezenţei unei suprapresiuni în interiorul structurii, presiune obţinută prin introducerea de aer produs prin intermediul unui generator principal, generator ce se găseşte în imediată vecinătate a presostructurii. În cazul producerii unei avarii la generatorul principal sau la o eventuală întrerupere a curentului electric, presiunea din interiorul balonului va scădea treptat.

     Accesul aerului în balon se face prin intermediul unei mâneci flexibile din PVC.

     Balonul presostatic este ancorat la sol prin intermediul unor ţevi de ancoraj, prevăzute cu extremităţi de diametru mai mic pentru mufare. Aceste ţevi sunt introduce în nişte buzunare special amenajate la cele 4 colţuri ale balonului. Aceste ţevi sunt legate de fundaţia de beton prin intermediul unor inele metalice de ancoraj care se montează în fundaţie. Presiunea este menţinută în interior datorită unei bune etanseitati a prelatei pe fundaţie. Această etanșietate se obţine prin intermediul unei fuste din PVC exterioară şi una interioară. Datorită diferenţei de presiune de la interior şi exterior fustă interioară va fi lipită de fundaţie, iar cea exterioară are rolul de a conduce apele meteorice în afară ariei acoperite de balon.
Uşa de acces este legată de balon prin intermediul unor burdufuri de compensare care au rolul de a prelua eventualele oscilaţii datorate vântului mai puternic.

      Uşa de acces tip tunel:
     Structura vopsită, construită din ţevi metalice realizată din două părţi prevăzute cu mâner pentru reglarea presiunii în interiorul tunelului. Tunelul este îmbrăcat în membrane PVC de aceeaşi culoare cu a lateralei balonului pe care se poziţionează.

Balonul presostatic se pretează pentru acoperirea :

• Terenurilor de fotbal

• Terenurilor de tenis

• Volei

• Tenis de picior

Numele si Prenumele (obligatoriu)

Adresa de E-mail (obligatoriu)

Numar de telefon (optional)

Subiectul

Mesaj

captcha