Gazon artificial

     Firma noastră va furnizează gazon artificial de cea mai bună calitate. Vă asigurăm ca veţi găsi în gama noastă un tip de gazon "uscat" care să se potrivească necesităților dumneavoastră.
   Gazonul sintetic imita perfect gazonul natural ca şi functii şi aspect, avand avantajul că este uşor de întreţinut, nu necesita îngrijire saptămtamanala sau chair zilnică, reducând astfel aproape de 0 costurile de întreţinere..

     Cea mai recentă generaţie de gazon sintetic/artificial este o suprafaţă de gazon artificial sintetic care înlocuieşte iarbă/gazonul natural şi imită perfect aceleaşi funcţii cât şi aspectul.Când se foloseşte la amenajarea terenurilor de sport(fotbal/tenis/multisport) gazonul artificial/sintetic furnizează beneficii extreme pe tot parcursul anului ,indiferent de starea vremii ,fără nevoia de a întrerupe antrenamentele,desfăşurarea jocurilor şi a competiţiilor pe gazon sintetic/artificial,pentru recuperarea lui.

    De asemenea, gazonul artificial pentru decor este varianta perfectă pentru cei care sunt în căutarea unei suprafețe rezistente, ușor de întreținut și cu aspect natural putînd fi folosit pentru amenajarea unei grădini, terase sau a unui teren de joacă.

     Proprietățile excelente de drenaj, aspectul impecabil pe toată perioada anului, costurile de întreținere ZERO, rezistența la razele UV precum și faptul că nu necesită udare sau întreținere zilnică, recomandă folosirea gazonului artficial pentru decor în amenajarea spațiilor verzi private sau publice.

De ce gazonul artificial?

  • costuri reduse de întreţinere
  • rezistenţă sporită în timp
  • aspect vizual impecabil
  • uşor de întreţinut

     Pentru terenul dvs. de sport si pentru peluza dumneavoastră vă ajutăm să alegeți cea mai bună soluție de gazon artificial. Gama noastră de gazon sintetic include gazon cu fir de iarba inalt de la 15 mm pana la 60 mm, gazon care poate fi utilizat atât pentru un teren de tenis, teren de fotbal,teren multisport sau decorativ. Trebuie doar să apelați la compania noastră pentru a obține cea mai bună soluție atât din punct de vedere tehnic cât și financiar.

Numele si Prenumele (obligatoriu)

Adresa de E-mail (obligatoriu)

Numar de telefon (optional)

Subiectul

Mesaj

captcha