Pârtii de tubing

     Prestăm servicii de instalare si furnizăm materialele necesare pentru construirea unei pârtii de tubing.
  Pârtiile de tubing sunt de 2 feluri : pârtii cu zăpadă sau pârtii uscate

  

Dar ce înseamnă tubing?

     Conceptul de snow-tubing a apărut în America. Se referă la o bărcuţă gonflabilă folosită pe o pistă amenajată cu flancuri ridicate la curbe. Au apărut şi se dezvoltă şi la noi pistele de tubing de iarnă, pe zăpadă.

     Bărcuţa gonflabilă numită în engleză tubby permite atât copiilor cât şi adulţilor să aibă parte de distracţie maximă pe pista special amenajată cu zăpadă sintetică. Pentru siguranţă pista de tubing se proiectează pentru o viteză maximă controlată, flancurile curbelor sunt de regulă structuri gonflabile iar la pante accentuate se montează frâne de viteză suplimentare.

     Pistele de tubing permit construcţia de parcuri de distracţii urbane ce sunt exploatate tot anul fără să fie nevoie de zăpadă. Se montează rapid şi uşor. Costurile de exploatare sunt scăzute şi pot fi uşor ţinute sub control.

     Pot fi montate atât pe pante accentuate – cu limitarea vitezei prin folosirea curbelor parabolice – cât şi pe pante uşoare, caz în care se construieşte o rampă de lansare suplimentară.

  • operţional indiferent de vreme
  • uşor de montat
  • un mod bun de a te distra
  • potrivit pentru toate vârstele

Tubing pe zăpadă

     Pentru cei care nu stiu, zona de snow tubing este un loc special amenajat cu piste care seamana cu niste jgheaburi in care poti sa aluneci pe zapada cu ajutorul unei saniute gonflabile. Distractia este garantata! In plus, spre deosebire de celelalte sporturi de iarna, acesta poate fi practicat de oricine, pentru ca nu necesita experienta.

Condiţii necesare pentru realizarea pârtiilor de tubing

• O pantă accentuata (caz în care limitarea de viteză se va face cu ajutorul curbelor parabolice)

• O pantă uşoară (caz în care va fi necesară construirea unei rampi de lansare)

Numele si Prenumele (obligatoriu)

Adresa de E-mail (obligatoriu)

Numar de telefon (optional)

Subiectul

Mesaj

captcha